Despre

Școala de reporteri – un proiect realizat în 4 județe (Sălaj, Gorj, Neamț și Vrancea), cu sprijinul bibliotecilor publice, în care 50 de copii de 10-14 ani învață timp de 3 luni să creeze conținut relevant pentru comunitățile lor.

Proiectul Școala de Reporteri  are ca scop motivarea și instruirea copiiilor din mediul rural să se informeze, să realizeze și să publice materiale video și audio relevante pentru localitățile în care locuiesc, promovând cele 17 Obiective Globale incluse de ONU pe agenda 2030.

Astfel, aceștia descoperă ce sunt Obiectivele Globale și care este importanța acestora pentru generația lor și promovează aceste obiective realizând conținut în care abordează această temă, într-un mod personal. Găsiți detalii despre proiect pe pagina de Facebook Progress Foundation.

Școala de reporteri SDG

Am început un nou proiect! "Școala de reporteri SDG" este o școală de jurnalism pentru copiii din mediul rural prin care îi provocăm să descopere partea utilă a social media. Ei vor învăța să caute, să pregătească și să publice conținut relevant pentru localitățile lor în legătură cu Obiectivele Globale și să împărtășească cu colegii lor lucrurile noi aflate, învățând astfel ce sunt SDG-urile (Obiectivele Globale) și ce importanță au pentru generația lor.#ȘcoaladeReporteri #ProgressFoundation

Publicată de Fundatia Progress pe Miercuri, 20 martie 2019